ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Радио Ајваријада 2023

today24/10/2023 273 58

Background

Дали е лично твојот, најпосакуваниот, највкусниот, едноставно најдобриот домашен ајвар.

Ние го бираме најдобриот ајвар во Македонија.

Мислеш дека си го направил направил ?

Испрати ни примерок за дигустација по пошта на 5-та Партиска Конференција 32А, 2000 Штип до 05.11.2023.

Во Утринското шоу со Христина и Мирко, заедно со жири ќе го избереме најдобриот домашен ајвар.

Пријави се, доби награда и биди препознаен како мајстор за ајвар за 2023 година

Радио Ајваријада 2023

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it

Остави коментар (0)

Напишете коментар

0%