ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Тамара Тасеска е добитничка на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

today14/07/2021 32

Background

Тамара Тасеска е добитничка на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти музички уредник„ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец јули.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%