ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Трамвајскиот превоз може д асе реши само со заем (видео)

today29/02/2020 2

Background

По лошото искуство со јавно приватното партнерство со депонијата Дрисла, што неодамна беше раскинато, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов вели дека овој модел нема да го применат во решавањето на јавниот превоз и изградбата на трајнвајската мрежа. Шилегов во емисијата Стадион зборуваше и за осумгодишниот судски спор за Дрисла и штетите предизвикани во судскиот лавиринт

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%