ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Трајан Димковски: Засега нема ниту една пријава до обвинителството за злоупотреби во земјоделието(видео)

today14/03/2020 6

Background

Засега до Обвинителството не се поднесени никакви материјали т.е документации со кои се укажува на сомневање за злоупотреби во земјоделието, вели министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски во неговото гостување во емисијата Стадион.

Тој тврди дека се уште се работи и дека поголем дел од документацијата се наожа во Бирото за вештачење.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%