ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Христијан Марковски е добитник на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today09/03/2023 83

Background

Христијан Марковски е добитник на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец февруари 2023 година.

Во прилог е видеото од извлекувањето:


 

 

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%