Јулија Видовска е добитник на слушалки Sony во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77 – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Јулија Видовска е добитник на слушалки Sony во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77

Јулија Видовска е добитник на слушалки Sony во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец Мај.

Во прилог е видео од извлекувањето:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background