Канал 77

Страна: 3

https://youtu.be/f_BNBoLEZCo
https://youtu.be/3TqTU1rNUBQ
https://youtu.be/NKhZD0G_y0I
https://youtu.be/l_rPQdgOE3Y
https://youtu.be/LoMA8LskH0U

 

https://youtu.be/b19eVgOvqeQ
https://youtu.be/KOqiUcerfL4

Дваесет и осум свеќи ќе изгаснат денеска на роденденската торта на Радио мрежа Канал 77. Првото приватно национално радио во земјава и овој роденден го слави ширејќи ја магијата во етерот преку своите 35 фреквенции. Приказната на единствениот национален медиум чие седиште е во Штип почна да ја пишува еден ентузијастички социолог кој во 1991 […]

https://www.youtube.com/watch?v=uxyOjkhPTsk&list=PLX-qt8EPoQ1YkYdiAnBYTXnCwLCTf_mAC&index=234&t=0s

Во етер
Наслов
Изведувач

Background