Ноќен Експрес

Страна: 12

https://youtu.be/lHLJ2H8tw7s
https://youtu.be/BwKmpNyd6Zs
https://youtu.be/iNRfuKHUUU8
https://youtu.be/kRV2B8g7sEU
https://youtu.be/sqyy2g-5yYU

„Ако левата рака дава десната не треба да знае“. Ова го вели Отец Бобан Митевски, за вечерашното издание на „Ноќен експрес“ како коментар на зачестеното хуманитарно рекламирање на политичарите и бизнисмените. Отец Бобан ги отвори вратите на црквите за настраданите од поплавените подрачја. Шефот на кабинетот на поглаварот на МПЦ и професор на Богословскиот факултет, […]

https://youtu.be/mD0xzuVXCU8
https://youtu.be/NI0ThPeTSpA
https://youtu.be/pXWX3oVLb_Q
https://youtu.be/WbZiwfkMNmQ

Во етер
Наслов
Изведувач

Background