ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Есад Рахиќ

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Рахиќ: Затворите за жал се тема само кога ќе дојдат Велија, Орце и Боки (ВИДЕО)

За поефикасно да се справиме со корупцијата треба да се зголемат ингеренциите на директорите во поглед на дисциплинските постапки, сега за секој прекршок против вработен одлучуваат самите вработени и затворкси службеници кои не сакаат да си „ги вадат очите еден со друг“, изјави Есад Рахиќ директор на КПУ Скопје – Шутка, при гостување во емисијата „Стадион“ со проектот „Парадокс“ на тема „Затворите рај за ситната корупција“. Тој смета дека треба да профункционираат затворските економии, ние ги намалуваме трошоците со приклучок […]

today30/05/2020 22

0%