одмор

01.04.2022 Ангелина Катмерова Алексова е добитничка на all inclusive одмор за двајца во Анталија Турција во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“ во соработка со Аурора турс – чие извлекување по случаен избор се одвиваше денес, во утринското шоу со Христина и Мирко на Канал 77. Видео од извлекувањето: Слушателите имаа можност од […]

Волшебни песочни плажи, кристално тиркизно бистро море, возбудливи авантури, пирамиди, Ти го заслужуваш тоа. Слушај Канал 77 и можеш да добиеш all-inclusive одмор за 2 во Хургада Египет. Колку повеќе слушаш толку се поголеми шансите да добиеш. Започнуваме секој работен ден во Утринското шоу со Христина и Мирко Канал 77 носи ме на одмор спонзор […]

За сите оние кои сакаат активен одмор, полн со активности и нови искуства, ви предлагаме да отпатувате на некоја егзотична дестинација која има што да ви понуди. Доколку не сте во можност да одвоите толку средства годинава, барем можете да ги имате на ум за догледно време како една од целите за која ќе сакате […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background