Проекти

Страна: 11

Клубските навивачи најголем проблем за создавање на нова регионална лига вели во 43 тото издание на Ноќен Експрес Боби Милески селектор на младата фудбалска репрезентација на Македонија. Иницијатор на создавање на нова регионална лига е Фудбалската федерација на Македонија но дали ќе дојде создавање на една ваква лига не се знае поради поголемите пречки како […]

https://youtu.be/LX5n335RKGM
https://youtu.be/yi3C4UqA-yM
https://youtu.be/21OkHr67xYo

Менче Атанасова Точи од Нова, долгогодишен хроничар на неприликите во македоноското здравство во Ноќен експрес зборува за корупциските лавиринти во здравството, за очајните пациенти, исплашените лекари, за ниските плати…  

На први декември ќе биде ждрепката за Европското првенство во фудбал во Полска, по што ќе се знае со кого во група ќе игра Младата македонска фудбалска репрезентација до 21 година. Селекторот Благоја Милевски во емисијата Ноќен Експрес на Канал 77 рече дека фаворити на првенството се домаќинот Полска, Германија и Данска како најуспешни репрезентации […]

https://youtu.be/dZh5uQS7Rk0
https://youtu.be/nMv93sT7J2I
https://youtu.be/PUkAUURHjkY
https://youtu.be/Pw1FkMJA_BU

Во етер
Наслов
Изведувач

Background