ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

(ВИДЕО)Жестока дебата за судиите поротници во Парадокс со Маглешев, Страшевски и Тодоровски

today10/02/2020 5

Background

– Имаме судии поротници со 18 години, а ги ограничуваме кандидатите на возраст со 60 години кандидати, кога се во најголема зрелост, со најголемо искуство и мудрост за делење правда. Судиите треба добро да го менаџираат процесот и изборот на судии поротници во спротивно да одговараат и да бидат разрешени.

Поротниците исто како и судиите треба да бидат надвор од партиите и политичките активности, е еден од ставовите изнесени во Стадион Парадокс.

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%